Vårat arbete med ungdomar!

Hos oss på Sak Yant Muay Thai har vi många ungdomar som tränar aktivt.
Vi har valt att ta en viktig ståndpunkt i att ingen ungdom som är hos oss ska känna sig utanför, bortglömd eller mindre värd, därför är det helt naturligt för oss att vara en positiv kraft mot utanförskap.
 
Under första terminen 2020 har vi närmare 23 aktiva barn & ungdomar som tränar hos oss och vi vill gärna se den siffran växa ytterligare men begränsas just nu av storleken på våra lokaler.

 

Respekt, får år man när man ger det, och hos oss ska man respektera alla andra och sig själv, och framförallt visa respekt till sina tränare som ger kunskap & som ger av sin tid för att lära ut Muay Thai, förhållningsregler och det ansvar som medföljer när man väljer att vara en medlem i våran förening, men även att visa ansvar och respekt mot samhället.

Ödmjukhet. För att vara hård måste man vara mjuk, och det är ödmjukheten som formar varje person så att hen ska kunna ta till sig av det som tränaren väljer att lära ut. Ödmjukhet innebär också att vi alla är människor och att ingen är mer värdefull än någon annan.

Disciplin, gör oss starkare och håller oss aktiva när motivationen tar en paus ibland, och den ska finnas med i varje träning.

Om du precis som oss värnar om de unga i vårat samhälle och vill vara med och arbeta mot utanförskap och hjälpa oss med att våra ungdomar ska få sunda vanor och värderingar & en hälsosam livsstil så kan du stödja vårat arbete genom att bli en sponsor till föreningen.​

Om vi ännu inte har haft glädjen att samtala med dig eller ditt företag så hör gärna av dig till oss!

Sakyantmuaythai@outlook.com